RT-dag 26 juni aanstaande!

Op woensdagavond 26 juni 2024 organiseert de NVVRT haar derde bijeenkomst voor iedereen die met de Opleiding tot Restauratief Tandarts te maken heeft: natuurlijk de tandarts die hard met de opleiding aan de slag is, de coach, geïnteresseerden in de opleiding, alle overige RT-ers, de opleidingscommissie en het consilium.
 


De bijeenkomst vindt plaats bij Hotel van der Valk in Breukelen vanaf 18:15 uur tot ca. 22:00 uur.De inloop is vanaf 18.15 uur met hartige broodjes. Het openingswoord is om 18.45 uur en om 19.00 uurstarten we de avond met een lezing van Maarten van Geelen*. Hij zal ons meer vertellen over het toepassen van digitale occlusie analyse. Door deze techniek met de T-Scan mee te nemen in je behandelingen zal je diagnose vorming uitgebreider worden en krijg je meer zicht op het krachtenspel. Door het implementeren van de T-Scan in zijn algemene praktijk is Maarten erachter gekomen hoe belangrijk het controleren van je eigen werk is. Occlusie en articulatie spelen hierin een cruciale rol voor het afleveren van duurzaam tandheelkundig werk. De rest van de avond zullen we door middel van hands-on trainingen de T-Scan zelf gaan ervaren. 

Kortom, een bijeenkomst die je niet mag en wil missen.
 


Geïnteresseerd? Houd deze datum vrij in je agenda en meld je snel aan via info@nvvrt.com !Datum:      26 juni a.s.
Tijd:           18:15 uur-18:45 uur inloop met hartige broodjes
                  18:45 uur-22:00 uur voordracht en aansluitend workshop
Locatie:     Van der Valk, Hotel Breukelen

Houd ook alvast een plekje vrij in je agenda voor de volgende RT-bijeenkomst op 4 oktober waar casuïstiek besproken zal worden. Ook hier kun je je alvast voor opgeven.

*Maarten van Geelen is tandarts (1984 RU Utrecht). Sinds 1992 heeft hij ervaring met orthodontie na uitgebreide en gevarieerde nascholing. Van 2003 tot 2011 was hij medewerker aan het CTBG Zwolle. Daarnaast is hij werkzaam in zijn eigen algemene praktijk in Heerde waar hij sinds 2016 werkt met de T-Scan. Hierin doet hij naast algemene tandheelkunde en orthodontie ook het behandelen van onbegrepen pijnklachten. 

AANMELDEN