Welkom bij de NVVRT
Welkom op de website van de Nederlands Vlaamse Vereniging voor Restauratieve Tandheelkunde. De NVVRT is een wetenschappelijke vereniging met als doel de bevordering van de restauratieve tandheelkunde in Nederland en België.
Lees meer

NVVRT Congres 18 januari 2019 - Resto Ortho - Domingo Martin & Maria Jesus Provedo
Afbeelding invoegen
 
Voor alle informatie en inschrijving: Informatie en inschrijving 
 
Mark your Calendar: EPA / ICP Congres van 4 - 7 september 2019 in Amsterdam
De European Prosthodontic Association (EPA) organiseert elk jaar een congres in een Europees land. In 2019, van
4 tot en met 7 september, wordt het congres in Nederland gehouden. Plaats van handeling is de schitterende Beurs van Berlage in Amsterdam.

Het congres wordt in samenwerking met de ICP georganiseerd en het belooft een fantastisch congres met veel toonaangevende sprekers te worden.
Noteert u alvast de datum in uw agenda. Binnenkort kunt u zich, met vroegboekkorting, al op dit internationale congres inschrijven.
 
Hans van Pelt start met opleidingsmodule 'Removable'. Inschrijven kan! 
Begin maart 2019 start Hans van Pelt met een nieuwe opleidingsmodule 'Removable'. Inmiddels hebben zich spontaan al diverse tandartsen ingeschreven, maar er zijn ook nog een paar plekken beschikbaar. Voor de inhoud van die module klik op Nieuws . Wil je inschrijven, stuur dan een mail naar info@nvvrt.com 

Vind de Restauratief Tandarts bij u in de buurt ...
Voor de patiënt met een gebitsprobleem of de tandarts, die zijn patiënt graag wil doorverwijzen naar een vakkundig Restauratief Tandarts, vindt u hier het overzicht. Register Restauratief Tandarts
 
Jaarcongres NVGPT 2018 op vrijdag 14 december in Ermelo
Op vrijdag 14 december 2018 organiseert de NVGPT haar jaarcongres in de Heerlijckheijd in Ermelo. Het thema van het congres is 'Prosthodontics / in focus'. Op https://www.nvgpt.nl treft u het volledige programma aan en op die website kunt u zich ook inschrijven.

Workshop Linde van Groningen verplaatst naar zaterdag 23 maart 2019
Linde van Groningen gaat dieper in op de vormgeving van de tijdelijke groon op een implantaat in het front. Het programma bevat afwisselend praktijk en theorie. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Eline van Mossevelde winnares NVVRT Scriptieprijs 2018
Eline van Mossevelde is met haar masterscriptie "Het effect van een glasvezelversterkte composietopbouw op de fractuurweerstand en het faalgedrag van endodontisch behandelde premolaren” winnares geworden van de NVVRT Scriptieprijs 2018. Lees meer over de NVVRT Scriptieprijs of de winnende scriptie op Scriptieprijs 2018
 
Opleiding tot Restauratief Tandarts
Bent u geïnteresseerd in de Opleiding tot Restauratief Tandarts? Download dan bijgaand Handboek Restauratief Tandarts.pdf en na lezing bent u op de hoogte van de belangrijkste uitgangspunten van de Opleiding. Voor meer informatie, overleg of vervolgstappen, mail dan met info@nvvrt.com of bel (010) 3000 170.

Volg ons ook op: