Welkom bij de NVVRT
Welkom op de website van de Nederlands Vlaamse Vereniging voor Restauratieve Tandheelkunde. De NVVRT is een wetenschappelijke vereniging met als doel de bevordering van de restauratieve tandheelkunde in Nederland en België.
Lees meer
 

Restauratiefjes 2019
Ook in 2019 bieden wij interessante Restauratiefjes aan. Kijk bij de Restauratiefjes 2019 voor meer informatie en de CV's. Direct inschrijven kan op Inschrijven Restauratiefjes
 
Sjoerd Smeekens en Theo Hoppenreijs
Orthognatische chirurgie en orthodontie vanuit reconstructief oogpunt
Dinsdag 10 september van 20.00 tot 22.00 uur
 
Florentijn Mallant wint NVVRT Scriptieprijs 2019 
Met de masterscriptie 'Beetverhoging middels CAD/CAM indirecte composiet restauraties' heeft Florentijn Mallant de NVVRT Scriptieprijs 2019 gewonnen. Florentijn studeerde tot voor kort in Nijmegen en werd door Dr. B.A.C. Lomans in zijn scriptie begeleid. Met ingang van 1 september 2019 gaat Florentijn aan de slag als tandarts in twee praktijken. 
Voor meer informatie zie Scriptieprijs 2019


 
EPA / ICP Congres van 4 - 7 september 2019 in Amsterdam
De European Prosthodontic Association (EPA) organiseert elk jaar een congres in een Europees land. In 2019, van 4 tot en met 7 september, wordt het congres in Nederland gehouden. Plaats van handeling is de schitterende Beurs van Berlage in Amsterdam.
Het congres wordt in samenwerking met de ICP georganiseerd en het belooft een fantastisch congres met veel toonaangevende sprekers te worden.
Voor meer informatie, het volledige programma en inschrijven, klik op de afbeelding hiernaast. 
Let op: Tot 30 juni a.s. geldt een aantrekkelijke vroegboekkorting.


Opleiding tot Restauratief Tandarts
Bent u geïnteresseerd in de Opleiding tot Restauratief Tandarts? Download dan bijgaand Handboek Restauratief Tandarts.pdf en na lezing bent u op de hoogte van de belangrijkste uitgangspunten van de Opleiding. Voor meer informatie, overleg of vervolgstappen, mail dan met info@nvvrt.com of bel (010) 3000 170.
 
Vind de Restauratief Tandarts bij u in de buurt ...
Voor de patiënt met een gebitsprobleem of de tandarts, die zijn patiënt graag wil doorverwijzen naar een vakkundig Restauratief Tandarts, vindt u hier het overzicht. Register Restauratief Tandarts
 
Volg ons ook op: