De Klinische Avonden van de NVVRT

Niet zonder trots kunnen wij u aankondigen, dat er, naast de intussen traditionele congressen, nog vele activiteiten gedurende het jaar plaatsvinden.

Het bestuur is enkele jaren geleden een kleinschalig nascholingsprogramma gestart onder de naam 'Restauratiefjes'. Het betreft hier kleinschalige interactieve lezingen en/of workshops in diverse plaatsen in Nederland.
Met medewerking van onze bedrijfsleden en met kwaliteitstoetsing van onze zijde willen wij u op laagdrempelige wijze deelgenoot laten zijn van de dynamisch restauratieve tandheelkunde die de vereniging voorstaat. In 2018 waren er verschillende Restauratiefjes op het gebied van het thema implantologie.
 
Het jaar 2019 staat voor de Restauratiefjes in het teken van de orthodontie op restauratief niveau. Onderwerpen als transparante orthodontie, groei en ontwikkeling van het aangezicht en de dentitie komen aan bod. Ook orthodontisch ondersteunende restauratieve tandheelkunde en orthognatische chirurgie en orthodontie vanuit reconstructief oogpunt worden behandeld tijdens één van de lezingen. Voor uitgebreide informatie over de sprekers en inschrijven kijkt u op Restauratiefjes 2019.
 
We zien u graag terug op onze Restauratiefjes!