De Klinische Avonden van de NVVRT

Niet zonder trots kunnen wij u aankondigen, dat er, naast de intussen traditionele congressen, nog vele activiteiten gedurende het jaar plaatsvinden.

Het bestuur is enkele jaren geleden een kleinschalig nascholingsprogramma gestart onder de naam 'Restauratiefjes'. Het betreft hier kleinschalige interactieve lezingen en/of workshops in diverse plaatsen in Nederland.
Met medewerking van onze bedrijfsleden en met kwaliteitstoetsing van onze zijde willen wij u op laagdrempelige wijze deelgenoot laten zijn van de dynamisch restauratieve tandheelkunde die de vereniging voorstaat.
In 2017 zijn er drie Restauratiefjes gehouden. Sprekers waren Erik-Jan Muts, Bart van Meerbeek en Marco Gresnigt. De opkomst was groot en de kwaliteit hoog.
 
Het jaar 2018 staat voor de Restauratiefjes in het teken van de implantologie op restauratief niveau. Vragen zoals wanneer is een implantaat bij een complexe casus geïndiceerd? Of welke keuzes zijn er bij het maken van een implantaatkroon? Hoe ziet de CAD/CAM in de implantologie wereld eruit?
Om antwoorden te krijgen op deze vragen nodigen wij u uit voor de drie Restauratiefjes in 2018. Zie Restauratiefjes 2018
  
Voor 2019 zijn inmiddels de data, de sprekers en het jaarthema bekend.  

Jaarthema: Resto versus ORTHO

14 maart 2019 Lotte Meerboer

13 juni 2019 Manfred Leunisse

10 september Sjoerd Smeekens 

Binnenkort meer informatie