Afbeelding invoegen

Resto - Ortho: vrijdag 18 januari 2019
Het is de Nederlands Vlaamse Vereniging voor Restauratieve Tandheelkunde (NVVRT) gelukt om Dr. Domingo Martin vast te leggen voor het NVVRT Congres op vrijdag 18 januari 2019 in Amsterdam. 
 
"A Good Orthodontist NEEDS a Good Prosthodontist. The Importance of Teamwork."
 
Na het grote succes in 2012 neemt Dr. Martin, orthodontist, samen met zijn collega, mevr. Dr. Maria Jesus Provedo, 
Restauratief Tandarts, u een hele dag op sleeptouw met prachtige theorie en casussen op het gebied van de Restauratieve Tandheelkunde. Lees hier meer over de sprekers.
 
Aanmelden congres
U kunt zich inschrijven voor het NVVRT congres (met vroegboekkorting) via deze link.
 
Restauratief Pre-Symposium: donderdag 17 januari 2019
Ook kunt u zich aanmelden voor het Restauratief Pre-Symposium op donderdag 17 januari 2019 waarin drie casussen behandeld zullen worden.
 
Dynamisch Keramisch
Op donderdag 17 januari 2019 vindt het congres Dynamisch Keramisch plaats en op vrijdag 18 januari 2019 het NVVRT jaarcongres. Beide congressen over Restauratieve Tandheelkunde en beiden in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Dat is geen vergissing, maar een kans. Beide congressen hebben een prachtig eigen programma met toonaangevende sprekers. En ... als u zich inschrijft voor beide congressen, dan ontvangt u 10% korting op de inschrijvingsprijs. En wilt u ook nog overnachten in een hotel in de buurt? Dan regelen we dat voor u. Kijk voor meer informatie over het Dynamisch Keramisch congres op: www.dynamisch-keramisch.nl